pt Português
pt Português
PLAZMAQ

Gizlilik Politikası

PLASMAQ taahhüdü

Mahremiyetin ve kişisel verilerin korunması, PLASMAQ'ın ürün ve hizmetlerinin müşterilerine temel bir taahhüdüdür. PLASMAQ, bu Gizlilik Politikasını ve güncellemelerini okumanızı tavsiye eder.

Veri işlemeden sorumlu

Kişisel verilerinizin toplanması ve işlenmesinden sorumlu kişi, size ürünü sağlayan ve bu bağlamda hangi verilerin toplanacağına, işlem yöntemlerine ve verilerin hangi amaçlarla kullanılacağına karar veren PLASMAQ olacaktır.

Kişisel veriler, kişisel veri sahipleri ve kişisel veri kategorileri

Kişisel veriler nedir? Kişisel Veriler, tanımlanmış veya tanımlanabilir bir gerçek kişiye ilişkin, herhangi bir mahiyette ve herhangi bir ortamda bulunan her türlü bilgidir. Tanımlanabilir bir kişi, doğrudan veya dolaylı olarak, örneğin ad, kimlik numarası, konum verileri, elektronik bir tanımlayıcı veya o gerçek kişiyi tanımlamayı mümkün kılan diğer unsurlarla tanımlanabilen bir kişidir. Kişisel verilerin sahipleri kimlerdir? Verilerin ilgili olduğu ve PLASMAQ ürünlerini beğenen gerçek bir kişi olan Müşteri. Hangi kişisel veri kategorilerini işliyoruz? PLASMAQ, müşterilerinden ve ziyaretçilerinden web sayfalarına veya "Bizi takip et" bağlantısında belirtilen sosyal ağlardaki etkileşimler yoluyla kişisel veriler toplayabilir veya alabilir. Kişisel veriler de dolaylı olarak elde edilir. Bu bilgiler yalnızca istatistiksel amaçlar için kullanılır ve sosyal ağların (Çerezler Politikası) kullanımını analiz etmeyi amaçlamaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenme Dayanağı, Amaçları ve Süresi

PLASMAQ kişisel verilerinizi hangi temelde işleyebilir? Onay: Açık rızanızı aldığınızda - yazılı, sözlü olarak veya bir seçeneğin doğrulanması yoluyla - ve önceden ve bu rıza ücretsiz, bilgilendirilmiş, belirli ve açıksa. Örnekler, doğrudan pazarlama mesajları gönderme izninizdir; veya Sözleşmenin icrası ve sözleşme öncesi adımlar: PLASMAQ ile girilen sözleşmenin yürütülmesi, yürütülmesi ve yönetimi için kişisel verilerin işlenmesi gerektiğinde, örneğin bilgi talepleri, tedarik teklifi, sipariş emri, irtibat / şikayetlerin yönetimi , faturalama / tahsilat / ödemeler; veya yasal zorunluluğa uygunluk: kişisel verilerin işlenmesi, örneğin verilerin polise, adli, mali veya düzenleyici kurumlara iletilmesi gibi, PLASMAQ'ın tabi olduğu yasal bir yükümlülüğü yerine getirmek için gerekli olduğunda; veya Meşru menfaat: Kişisel verilerin işlenmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi, dolandırıcılığın tespit edilmesi gibi PLASMAQ veya üçüncü şahısların meşru menfaatine karşılık geldiğinde, kullanım nedenleri veri sahiplerinin haklarına üstün gelmek zorunda olduğunda. Zar. PLASMAQ kişisel verilerinizi hangi amaçlarla ve ne kadar süreyle işliyor? Kişisel verileriniz, PLASMAQ tarafından yalnızca tanımlanan amaca ulaşmak için gereken süre boyunca veya geçerli olana bağlı olarak, itiraz etme hakkınızı kullanana kadar, unutulma veya rızanızı geri çekene kadar işlenir. İlgili koruma süresi geçtikten sonra, PLASMAQ, var olabilecek farklı bir amaç için saklanmaması gerektiğinde verileri silecek veya anonimleştirecektir.
Kişisel verilerin işlenmesi ve korunması için son tarihler nelerdir? PLASMAQ, kişisel verilerinizi işlendikleri amaçlara göre işler ve korur. Kanunun, verilerin minimum bir süre için, yani 10 yıl süreyle işlenmesini ve korunmasını gerektirdiği durumlar, Vergi Dairesine muhasebe veya vergi amaçlı bilgi için gerekli veriler veya ticari defter tutma ile ilgili veriler ve ayrıca Kara para aklama ve terörün finansmanı ile mücadele amacıyla 7 yıldır. Ancak, belirli bir yasal zorunluluk olmadığında, veriler yalnızca toplanmasını ve korunmasını motive eden amaçların yerine getirilmesi için gereken süre boyunca ve her zaman yasalara, CNPD'nin yönergelerine ve kararlarına uygun olarak işlenecektir. Bu nedenle: PLASMAQ, kişisel verilerinizi sizinle sözleşmeye dayalı bir ilişkiyi sürdürdüğü süre boyunca işleyecek ve koruyacaktır. PLASMAQ, ya sizin rızanız temelinde, ya sözleşmeyle ilgili hakları ya da görevleri sağlamak için ya da onu haklı çıkaran meşru menfaatleri olduğu için, ancak her zaman için, diğer kişisel verileri sözleşme ilişkisinin süresinden daha uzun süre saklayabilir. dönem, ilgili amaçların gerçekleştirilmesi için ve CNPD'nin yönergelerine ve kararlarına uygun olarak kesinlikle gerekliydi.

Kişisel verilerin toplanma şekli ve zamanlaması

Kişisel verilerinizi ne zaman ve nasıl topluyoruz? Kişisel verileri sizin izninizle veya PLASMAQ'dan satın aldığınızda toplarız. Koleksiyon sözlü olarak, yazılı olarak veya PLASMAQ sosyal ağları aracılığıyla yapılabilir.

Kişisel Verilerin Aktarılması

Kişisel verileriniz hangi durumlarda diğer kuruluşlara, alt yüklenicilere veya üçüncü şahıslara iletilir? Verileriniz, PLASMAQ adına ve adına işleyebilmeleri için alt yüklenicilere aktarılabilir. Bu durumda PLASMAQ, taşeronların Müşterinin kişisel verilerine saygı duymasını ve korumasını sağlamak için gerekli sözleşme önlemlerini alacaktır. Veriler, üçüncü şahıslara - PLASMAQ veya alt yükleniciler dışındaki kuruluşlara - izin verdiyse veya verilerin yasa uyarınca vergi dairesi gibi iletilmesi gereken kuruluşlara da iletilebilir. PLASMAQ hangi koşullar altında verilerinizi üçüncü bir ülkeye aktarır? PLASMAQ, kişisel verilerinizi Avrupa Birliği dışındaki üçüncü bir ülkeye aktarmak zorunda kalabilir ve bu, AB'nin halihazırda daPLASMAQ'dan koruma düzeylerini karşılamayı düşündüğü ülkeler listesinin bir parçası değildir, veri aktarımlarının tam uyum içinde gerçekleştirilmesini sağlayacaktır. uygulanabilir yasal kurallar. Gizlilik politikasıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçin: PLASMAQ LDA Zona Industrial da Barosa, Lt 8, Carreira d'Água - 2400 - 016 Leiria, Portekiz +351 244 801 geral@plasmaq.pt

GİYOTİN GH

Geri dönüşüm hatları için balya besleme ekipmanı.
Basit bakım
Düşük enerji tüketimi
yüksek güvenilirlik
Senkronize feed
Emek özgürlüğü
Bakım için kolay erişim

MODELUZUNLUK (mm)YÜKSEKLİK (mm)
GH 150-13015001300
GH 180-15018001500

TROMMEL CR

Malzeme hacimlerini ayrıştırabilen ve ön yıkama yapabilen ekipmanlar. Sağlam ve basit yapısı ile uzun ömürlülüğü garanti eder.
Hacimlerin ayrılması
uyarlanmış çözüm
HACİMLERİN AYRIŞTIRILMASI

SEÇENEKLER

değişken hız
Trommel metale uyarlanmıştır
Ön yıkama

MODELUZUNLUKÇAP
CR 20-4040002000
CR 20-60 60002000
CR 20-80 80002000
CR 20-120 120002000
CR 25-110 110002500
TR 820 *2000800
TR 10-50 *50001000

PLASCOMPACT

Plastik filmi kurutmak için kompaktör.
Çok daha verimli kurutma
Minimum bakım
Daha düşük yatırım
Daha düşük enerji tüketimi
Sağlam Tasarım
SESSİZ ÇALIŞMA

MODELGÜÇ (KW)ÜRETİM (KG / H)
PLASCOMPACT CS 2007.5200
PLASCOMPACT CS 50035.5500
PLASCOMPACT CS 100042.61000
PLASCOMPACT CS 150067.871500

TO SANTRİFÜGATÖRÜ

En iyi tane kalitesini elde etmek için ekstrüzyondan önce malzemeyi kurutmak ve temizlemek için mükemmel çözüm.
Uyarlanmış çözüm
Kendi kendini temizleyen sistem
Sağlam Tasarım
Düşük enerji tüketimi
Basit bakım
Bakım için kolay erişim
Değiştirilebilir uçlar

MODELGÜÇ (KW)
TO 41015
TO 51230
TO 61345
TO 81575
TO 101590

CTRL PUL

Yıkama hatlarına veya ayrı ayrı entegre edilebilecek sağlam yapıya sahip sağlam sürtünmeli rondela.
MİNİMUM BAKIM
TABLET kullanımlarının maksimizasyonu
DEĞİŞTİRİLEBİLİR HAPLAR
ROTORA KOLAY ERİŞİM
PLC KONTROL CİHAZI (YIKAMA HATLARI)

SEÇENEKLER

değişken hız
KONTROL SİSTEMİNE BAĞLANTI

MODELROTOR UZUNLUĞUSTANDART MOTORİZASYON
CTRL 5202000 mm22 Kw
CTRL 6202000 mm37 Kw
CTRL 6252500 mm45 Kw

TINA TDL

Plastik atıkların, malzemeleri boşaltarak, istenmeyen atıkları etkin bir şekilde ortadan kaldırarak ve su israfını en aza indirerek ayırarak arıtılması.
Minimum bakım
değişken tambur hızı ve ekstraksiyon hızı
Verimli su kullanımı
Çalkalama sistemi
Atık Çıkarma

MODELUZUNLUK
TDL 12-301200
TDL 14-401400
TDL 15-301500
TDL 15-501500
TDL 15-601500
TDL 20-502000
TDL 20-602000
TDL 23-502300
TDL 23-702300
TDL 25-602500
TDL 25-802500
TDL 30-603000